Talent Development Program

Speciaal ontwikkeld voor engineeringstalenten met een afgeronde technische HBO opleiding zoals, Werktuigbouwkunde, Mechanical Engineering, Mechatronica,
Industrieel Product Ontwerpen

Wanneer kom je in aanmerking?

Als engineer bij TSG ben je het hart van onze organisatie en behoor je tot de TSG familie. Ontwikkeling vinden wij bij TSG heel erg belangrijk. Naast onze focus op machine- en productontwikkeling richten wij ons met name op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom heeft TSG een uniek en op maat gemaakt opleidingsprogramma ontwikkeld, speciaal voor jou.

Het programma biedt jou naast coaching on the job, de mogelijkheid om (versneld) vakinhoudelijk en persoonlijk te groeien. Jij gaat speciaal ontwikkelde trainingen, masterclasses en praktijkgerichte workshops volgen. Jij gaat dit leren van professionals uit de praktijk en gecertificeerde trainers. Ook kun je in groepsverband deelnemen aan intervisie sessies met jouw collega’s uit hetzelfde vakgebied.

Het TDP biedt jouw volop ontwikkelmogelijkheden. Voor starters hebben wij speciale vakgerichte basismodules ontwikkeld. Hiermee kun jij jouw ‘rugzak’ verder vullen met diepgaande technische kennis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 3D printing, FEM analyses en constructieprincipes.

Heb jij al meer ervaring of heb jij alle basismodules van het TDP gevolgd? Onze Advanced modules zijn een verdieping op de basismodules. Het is aan jou de keuze of jij juist een technisch specialist wil zijn of dat jouw interesse uitgaat naar bijvoorbeeld projectmanagement. Omdat wij vinden dat engineers meer zijn dan alleen technisch talenten, kun je via het TDP ook groeien in je communicatie- en presentatieskills en je managementvaardigheden.

De trainingen volg je samen met jouw TSG collega’s. Hierdoor leer je veel van elkaars praktijkervaringen. De trainingen worden bij TSG op locatie georganiseerd en daarbij zorgen wij ook voor een warme maaltijd!

Interessant? Of wil je meer weten?

Kom vrijblijvend kennismaken en we vertellen je graag inhoudelijk meer over het Talent Development Program en de mogelijkheden die wij je te bieden hebben.

Zodra jij onze nieuwe collega bent geworden bij TSG kun jij gaan deelnemen aan het Talent Development Program. Samen met je manager en HR brengen we eerst jouw ambities, persoonlijke ontwikkelingswensen en leerdoelen in kaart.

Samen zorgen we voor jouw persoonlijke groei, blijven we je uitdagen met interessante trainingen en afwisselende projecten. Wij vinden het belangrijk dat je dagelijkse werkzaamheden passen bij jouw belangrijkste persoonlijke waarden. Dat je doet waar je van houdt en waar je gewoon goed in bent!

Wil jij ook tot ons TSG Team behoren?

Beschik jij over de volgende zaken:

  • Een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde / Mechanical Engineering / Mechatronica of aan het afstuderen in deze richting
  • Passie voor techniek, machine- en/of productontwikkeling
  • Gedreven en ambitieus om het beste uit jezelf te halen

 

 

Meld je aan via onderstaand formulier