Vacatures werktuigbouwkunde HBO

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma HBO werktuigbouwkunde. Alle opties staan voor je open met de bachelor titel op zak. 

Waarom zou je reageren op een vacature bij TSG Group? En als je dat doet, wat staat je dan te wachten? Hierover vertellen we je graag meer.

Werktuigbouwkunde in de praktijk

Total Support Group werkt vanuit de volle breedte die de werktuigbouwkunde geeft. De opdrachten die we als ingenieursbureau uitvoeren komen vanuit onze klanten. Dit samen zorgt er voor dat we jou veel afwisseling en uitdaging kunnen bieden in je werkzaamheden. Dit moet natuurlijk wel bij je passen: om succesvol te zijn in deze projecten is het belangrijk dat je je vastbijt in nieuwe problemen, dat je snel je weg weet te vinden in een nieuw (project) team. Dit kan bij ons intern zijn, maar sommige projecten voeren we ook uit op locatie bij de klant.

Van high-tech via matrijzenconstructie tot offshore

Het vraagt veel van jou als persoon, maar het levert je zeker ook een hoop op! In relatief korte tijd doe je binnen onze projecten veel meer ervaring op dan binnen andere bedrijven mogelijk is. Je krijgt de kans om verschillende disciplines in de praktijk mee te maken. Denk aan machinebouw, matrijzenconstructie, produktontwikkeling, offshore en zelfs high-tech. Je ontwikkelt jezelf niet alleen door het werk, ook pik je veel op van onze specialisten die hieraan werken.

Ontwikkeling na je HBO werktuigbouwkunde opleiding

Er is meer! Doorlopend bieden wij onze engineers cursussen aan die toegespitst zijn op ons vakgebied. Op deze klassikale trainingen kan je je vrij inschrijven als engineer bij TSG Group. Na het behalen van je HBO werktuigbouwkunde opleiding houdt je ontwikkeling dus niet op. Daarnaast bieden wij iedereen de mogelijkheid voor maatwerk opleidingen die passen bij jouw individuele ambities

Wil je graag horen hoe we dit in de praktijk doen? Wij informeren je graag over onze openstaande vacatures in de werktuigbouwkunde.

Maak een afspraak!

Heb je al een interessante vacature gezien? Direct solliciteren kan natuurlijk ook.
Bekijk onze engineering vacatures