Mechanical Engineer Vacatures

TSG Group Eindhoven

Werken bij TSG Group als Mechanical Engineer!

Wil jij ons team versterken? Wij hebben momenteel verschillende mechanical engineering vacatures openstaan voor gemotiveerde mechanical engineers met kennis van machinebouw. Je hebt een aantal jaar ervaring in projectmatig ontwerpen en het ontwikkelen van machines en delen van machines als mechanical engineer. Afhankelijk van jouw voorkeur en ervaring als mechanical engineer word je al in een vroege fase van de projecten betrokken!

Een mechanical engineer binnen TSG Group vormt het hart van ons bedrijf. Je levert niet “zomaar” een bijdrage aan onze machinebouw projecten, de projecten draaien om jou en je collega mechanical engineers! Wij zijn een ingenieursbureau dat zich laat kenmerken door een breed scala aan oplossingen dat we kunnen bieden aan onze klanten. Van idee tot aan realisatie!

Een greep uit onze openstaande Engineering Vacatures:

Bekijk hier al onze mechanical engineer vacatures:

Alle vacatures

Wat ga je doen als Mechanical Engineer?

Jij gaat je bezighouden met het ontwerpen en construeren van (een gedeelte van) een machine, nader uitwerken van niet volledig ontworpen constructies en voorstellen van constructie-verbeteringen

Daarnaast maak je als mechanical engineer detailtekeningen van complexe delen. Hierbij houd je rekening met maakbaarheid, montagemogelijkheden, sterkteberekeningen en levensduur en voer je calculaties, analyses en controles m.b.t. maakbaarheid en kwaliteitsborging uit.

Alle mechanical engineer vacatures

Wie zijn wij?

TSG Group is een ingenieursbureau in Eindhoven. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven, het hart van de Brainportregio en hightech centrum van Nederland, werken wij voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers binnen verschillende branches, zoals HTSM, Life Science & Health, Agri & Food, Mobility, Consumer, Lighting en Sport & Leisure. 

TSG Group is opgericht in 1991 en bestaat uit 4 bedrijven, waar de disciplines design, technologie en innovatie samenkomen en elkaar versterken.

Lees meer

Onze engineers aan het woord!

Ben je benieuwd hoe onze medewerkers werken bij TSG ervaren? Roy Michiels is in 2001 begonnen bij TSG Group als stagiair en is inmiddels doorgegroeid tot Mechanical Lead Engineer. In de afgelopen 20 jaar heeft Roy een grote variatie aan projecten gedaan. Lees hier waarom Roy elke dag met plezier naar zijn werk gaat:

Het verhaal