Wil jij een op maat geschreven afstudeeropdracht?

Studeer jij HBO/WO Werktuigbouwkunde, Mechanical EngineeringHBO Mechatronica of vergelijkbaar en wil jij van jouw afstudeerstage een uitdagende, leerzame en gezellige periode maken? 

Solliciteer direct!

Dit is wat jij van TSG kan verwachten:

  • 1 op 1 begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een vaste begeleider en daarbij kom je in een team dat beschikt over veel kennis met ieder hun eigen expertise. 
  • Je krijgt een op maat geschreven afstudeeropdracht. We hebben een aantal concrete afstudeeropdrachten, deze kunnen altijd aangepast worden. Denk hierbij o.a. aan het ontwikkelen van een positioneer systeem of ontwikkeling met betrekking tot FDM 3D printing. Heb je zelf een idee? Ook hier staan wij voor open! 
  • Wij hebben een eigen werkplaats waar aan prototypes gewerkt kan worden of experimenten en testen uitgevoerd kunnen worden.

Afgestudeerd?

Jouw afstudeerperiode is een mooie tijd om elkaar goed te leren kennen. Is dit vanuit beide kanten positief? Grote kans dat jij ook na jouw afstuderen onze collega blijft!

Wij vinden het erg belangrijk om te investeren in onze collega's. Als jij na jouw afstuderen bij TSG blijft, dan kun je van starter snel doorgroeien naar medior niveau. 

Door projecten in verschillende branches en bij verschillende opdrachtgevers uit te gaan voeren, vergroot je jouw leercurve enorm.

Daarbij hebben we een speciaal ontwikkeld talent development programma waarin basis en en ook advanced trainingen worden gegeven. Samen met jouw leidinggevende maak je een persoonlijk ontwikkelplan om daarna deel te nemen aan trainingen die hier onderdeel van uitmaken.

Zo vergroot je niet alleen jouw kennis en ervaring, ook ontdek jij op deze manier wat jij nu echt leuk vindt en wat de arbeidsmarkt jou allemaal te bieden heeft.

Lees hier de ervaring van ex-afstudeerders (en nu onze collega's) Lucas en Erik. 

Ex afstudeerders aan het woord

Solliciteer direct!