Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Onze Engineers zijn de belangrijkste factor binnen TSG Group. Daarom staan jouw ambities en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. TSG Group kent geen gebaande paden: jij staat zelf aan het roer van jouw carrière. Als jij weet welke richting je op wil gaan, dan faciliteren wij de mogelijkheden om jouw ambities waar te maken.

Wat wil je en hoe zie je jouw ontwikkeling voor je? Die vragen vormen de leidraad in de ontwikkelingsgesprekken met jouw manager. In die gesprekken verwachten we vooral input van jou. Jouw persoonlijke ontwikkeling zien wij primair als jouw eigen verantwoordelijkheid, maar wij helpen je daar graag bij.

Samen kijken we naar jouw wensen en ambities en onderzoeken we de mogelijkheden. Onderdeel van deze ontwikkelingsgesprekken zijn de cursussen via ons opleidingscentrum TSG Academy, maar ook externe opleidingen en cursussen kunnen besproken worden.

Natuurlijk kan het voor komen dat je nog niet zeker bent van wat je wilt. Bijvoorbeeld omdat je als Young Professional nu eenmaal nog niet veel werkervaring hebt opgedaan. In dat geval ben je bij ons aan het goede adres. We bieden jou de kans om te werken aan uiteenlopende projecten en werkzaamheden, zowel intern als extern. Daarmee kun jij achterhalen waar jouw interesses liggen en hoe je je verder wilt gaan ontwikkelen.