Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Bij TSG Group werk je niet alleen aan uitdagende en afwisselende projecten, je kunt ook rekenen op een passend en concurrerend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Naast uitgebreide mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via de TSG Academy bieden wij jou zekerheid in de vorm van een contract bij TSG zelf. Voor jouw inspanningen bieden wij een marktconform salaris dat afhankelijk is van jouw functie, opleiding en ervaring.

Bovendien kun je vrijblijvend deelnemen aan de diverse uitstapjes van onze zeer actieve personeelsvereniging.

Werktijden

De werktijden bij TSG Group zijn flexibel. Je mag zelf bepalen wanneer je tussen 07.30 uur en 09.00 uur begint. Net wat jou uitkomt. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om thuis te werken. 

Wij kennen 24 vakantiedagen en 4 collectieve ADV dagen, een prima pensioenregeling en verschillende collectieve kortingen. Indien van toepassing heb je recht op een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer en als je extern bij een klant zit kan je in aanmerking komen voor een reiscompensatieregeling. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze mobiliteitsregeling (lease-/ pool-/ TSG-auto, fietsplan e.d.) en kun je gebruikmaken van bedrijfsfitness. 

 

Spreken onze arbeidsvoorwaarden je aan?
Bekijk hier al onze openstaande vacatures!

Alle vacatures