Daan Konings

Online Marketing Specialist bij Finetic

Mijn naam is Daan Konings, ik ben 22 jaar en ben in mei 2021 begonnen als Online Markting Specialist bij Finetic. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding commerciële economie op Fontys Hogescholen in Eindhoven en mijn afstudeerstage heb ik binnen TSG Group afgerond. Hierna heb ik gesolliciteerd op de functie Online Marketing Specialist bij Finetic - onderdeel van TSG Group.

Ik ervaar de sfeer op kantoor tussen collega’s als informeel. Er wordt serieus gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor een grap tussendoor. De cultuur is erg plat, waarbij je zo elkaars kantoor binnen kunt wandelen.

Het leukst aan mijn baan vind ik dat ik samenwerk met collega’s die al jaren in dit vakgebied actief zijn. Hier kan ik enorm veel van leren en daar maak ik ook gebruik van. De variatie in mijn functie spreekt mij ook aan, omdat ik verschillende opdrachten voor verschillende klanten uitvoer.

Ik zou anderen aanbevelen om bij Finetic te komen werken, omdat je bij Finetic écht de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit kan aan de hand van cursussen en trainingen, maar hierin ben je zelf vrij in om de route te bepalen. Daarnaast krijg ik binnen Finetic de kans om aan verschillende projecten te werken met veel verantwoordelijkheden. 

“Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van een organisatie die door een combinatie van verschillende specialismes klanten volledig kan ontzorgen”

 

Word jij mijn nieuwe collega?

Alle vacatures