Over ons - TSG Group

TSG Group is een mecha(tro)nische projectenorganisatie waar de disciplines design, technologie en kennis samenkomen en elkaar versterken.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren machines, producten, tools en webapplicaties. Nationaal en internationaal binnen verschillende branches en topsectoren zoals HTSM, Life Sciences & Health, Agri & Food, Mobility, Lighting, Sport & Leisure, Consumer en Yachting.

Onze ruim honderd specialisten werken zowel intern als op locatie bij de klant aan afwisselende en uitdagende projecten. 

TSG Group bestaat uit vier business units:

  • Design by Essempio (website)
  • Turn key projects by InnoteQ (website)
  • Engineering on site by Total Support (website)
  • Webdevelopment by Finetic (website)

Diversiteit, activiteiten en ontwikkeling

In het hart van de Brainportregio bevindt zich TSG Group: een organisatie met diversiteit, activiteiten en ontwikkeling. Diversiteit in ons werk en onze projecten. Activiteiten van de personeelsvereniging en vakinhoudelijke evenementen om het technologisch kennisniveau op peil te houden. Ontwikkeling van producten, tools, machines en onze eigen mensen.

Jouw TSG-gevoel

Stel je eens voor hoe het voelt om ergens te werken waar jouw prestaties, innovativiteit en vertrouwen worden gewaardeerd. Waar je kunt genieten van uitdagende projecten, persoonlijke groei en plezier. Waar de samenwerking net zo belangrijk wordt gevonden als het resultaat en waar een open, informele cultuur heerst. 

Maak kennis met onze engineers.

Er wordt bij TSG Group veel verschillend werk gedaan.

Een van de dingen die ik ontzettend leuk vind aan TSG Group is het werken aan verschillende soorten projecten. Hierbij kan je denken aan projecten in zowel de kunststoffen als de machinebouwsector. De projecten zijn divers en je krijgt ook kennis mee van de projecten van anderen. Het is leuk dat je afhankelijk van het project een verschillende functie kunt hebben. Bijvoorbeeld als engineer, projectleider of een combinatie van die twee.

ANNIE, PRODUCT ENGINEER (EXTERN) Annie, Product Engineer