Over ons - TSG Group

TSG Group is een mecha(tro)nische projectenorganisatie waar de disciplines design, technologie en kennis samenkomen en elkaar versterken. Wij ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren producten, machines, webapplicaties en tools. 

Zowel nationaal, als internationaal binnen de branches Mobility, Consumer, Industry en Medical. Onze ruim honderd specialisten zetten we zowel intern als op locatie in. TSG Group bestaat uit vier business units:

  • Webdevelopment by Finetic (website)
  • Design by Essempio (website)
  • Turn key projects by InnoteQ (website)
  • Engineering on site by Total Support (website)

Diversiteit, activiteiten en ontwikkeling

In het hart van de Brainportregio bevindt zich TSG Group: een organisatie met diversiteit, activiteiten en ontwikkeling. Diversiteit in ons werk en onze projecten. Activiteiten van de personeelsvereniging maar ook vakinhoudelijke evenementen om het technologisch kennisniveau op peil te houden. En tot slot ontwikkeling van producten, tools, machines en onze eigen mensen.

Jouw TSG-gevoel

Het TSG-gevoel is wat jij ervan maakt. Stel je eens voor hoe het voelt om ergens te werken waar het echt leuk werken is. Daar waar jouw prestaties, innovativiteit en vertrouwen worden gewaardeerd. Waar je kunt genieten van uitdagende projecten, persoonlijke groei en plezier. Daar waar de samenwerking net zo belangrijk wordt gevonden als het resultaat. Waar je zelf actief kunt deelnemen en waar een open, informele cultuur heerst. Dan is TSG Group voor jou een organisatie waarin je je kunt ontwikkelen, samen de schouders eronder, waardoor je een afwisselende baan hebt.

Vind je het leuk om samen met je collega’s activiteiten te ondernemen? Dan kun je losgaan tijdens de activiteiten van de zeer actieve personeelsvereniging. Bovendien kun je deelnemen aan programma’s als Personal Engineering; het ontwikkelen van jouw eigen ideeën buiten werktijd. Waardeer je mogelijkheden voor eigen inbreng en zelfstandigheid in de uitoefening van je functie? Wij zijn altijd op zoek naar professionele collega's, zowel voor vaste functies als voor stage- en afstudeerplaatsen.

Maak kennis met onze engineers.

Er wordt bij TSG Group veel verschillend werk gedaan.

Een van de dingen die ik ontzettend leuk vind aan TSG Group is het werken aan verschillende soorten projecten. Hierbij kan je denken aan projecten in zowel de kunststoffen als de machinebouwsector. De projecten zijn divers en je krijgt ook kennis mee van de projecten van anderen. Het is leuk dat je afhankelijk van het project een verschillende functie kunt hebben. Bijvoorbeeld als engineer, projectleider of een combinatie van die twee.

ANNIE, PRODUCT ENGINEER (EXTERN) Annie, Product Engineer