Over Ons

TSG Group is al sinds 1991 dé partner in de regio Eindhoven voor het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van producten, machines, tools en webapplicaties. Een unieke combinatie waarin de disciplines elkaar aanvullen en versterken. Onze kracht ligt in het bedenken en uitvoeren van de beste oplossing voor technische, uitdagende vraagstukken. Van idee tot en met realisatie én branding. 

Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en onze tweede locatie op de Brightlands Chemelot Campus werken wij voor binnen- en buitenlandse opdrachtgevers binnen verschillende branches, zoals: High Tech Systems & Materials, Life Sciences & Health, Agri & Food, Mobility, Consumer & Sport, Energy en Semi-overheid.

TSG Group kent de volgende vier disciplines:

Productontwikkeling by TSG Essempio

Een nieuw product of een nieuwe service ontwikkelen of een bestaand product verbeteren? Het multidisciplinaire team van Essempio ondersteunt in het totale ontwikkelproces: van concept en prototyping tot en met realisatie.

Ontwikkeling van machines en tools by TSG InnoteQ

Bij TSG InnoteQ ontwerpen, ontwikkelen en realiseren wij (slimme) machines en tools in onze eigen werkplaats. U bent verzekerd van de slimste oplossingen en nieuwste technologieën om uw productieproces te industrialiseren en automatiseren.

Softwareontwikkeling by Finetic

In nauwe samenwerking met onze dochteronderneming Finetic ontwikkelen we software oplossingen voor technische vraagstukken. Denk hierbij aan IoT webapplicaties, real-time dashboards, product- en machine software, API Koppelingen en nog veel meer.

Engineering & consultancy by TSG Engineering

Doordat wij diverse competenties in huis hebben zijn wij in de mogelijkheid om bedrijven te ondersteunen met het toevoegen van kennis en het behalen van bedrijfsdoelstellingen in multidisciplinaire teams. Dit doen wij aan de hand van on-site projecten waarbij onze engineers bij u op locatie of vanaf afstand technische ondersteuning bieden.

 

Onze missie

Met onze maatwerp high-tech oplossingen versterken we de concurrentiepositie van onze klanten.

 

Onze visie

Wij ondersteunen innovatieve organisaties met het ontwerpen, ontwikkelen en het realiseren van mechatronische systemen, producten, software en webapplicaties.

Bezoek onze website voor meer informatie.