Verschillende soorten projecten

Hierbij kan je denken aan projecten in zowel de kunststoffen als de machinebouwsector. De projecten zijn divers en je krijgt ook kennis mee van de projecten van anderen. Het is leuk dat je afhankelijk van het project een verschillende functie kunt hebben. Bijvoorbeeld als engineer, projectleider of een combinatie van die twee

Ontplooien

“TSG Group staat heel erg open voor eigen initiatief en jouw denkwijze. Je hoeft jezelf niet zozeer te bewijzen als beste in je vak, maar je kunt laten zien waar jij goed in bent. Naast je dagelijkse werkzaamheden is er ook volop ruimte om jezelf te ontplooien. Je geeft zelf aan welke kant je op wil en op basis daarvan wordt bekeken wat jij daarvoor nodig hebt. Ikzelf volg nu bijvoorbeeld een cursus in kunststoffen- en matrijzentechnologie. Het leuke daarvan is dat ik de theorie direct kan toepassen in mijn werkzaamheden en op de werkvloer vragen kan stellen aan collega’s. De ervaring van mijn collega’s neem ik dan mee in mijn leerproces.”

Hulp en ondersteuning

“Je staat er bij TSG Group nooit alleen voor. Collega’s helpen en ondersteunen elkaar, mede dankzij de goede sfeer en interne communicatie. Ik heb ervoor gekozen om mee te doen aan de opleiding tot projectleider. In dat proces word ik goed begeleid en indien nodig word ik ondersteund en bijgestuurd. Bovendien is het een fijn idee dat ik voor raad of hulp altijd terecht kan bij andere projectleiders.”

Ieder project is voor mij een nieuwe uitdaging

Op basis van wat ik heb geleerd uit voorafgaande projecten, probeer ik mijn verworven ervaring mee te nemen in nieuwe projecten. Mijn persoonlijke uitdaging nu is het realiseren van de matrijzentechnologie in een volgend project. Dan ben ik weer als engineer aan het werk. Wat ik tot slot nog erg leuk vind aan TSG Group zijn de personeelsuitjes en technologiemiddagen. Zo leer je je collega’s ook op een andere manier kennen.

Annie Swart